BAĞIŞ YAP

15 Temmuz İman ve Şehadet Zaferi

15 Temmuz 2016 günü ülkemiz kapkaranlık bir güne uyandı. İhaneti yıllarca ilmek ilmek işleyen eller, hain emellerine ulaşmak için harekete geçti. Milletin egemenliğine söz geçirmek isteyen hainlerin saldırısı yine milletin direnişiyle püskürtüldü.

Kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanıtan Fetullahçı Terör Örgütü mensubu askerler tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimi milletimiz ve devletimiz tarafından engellendi. FETÖ’ye hizmet eden askerler tarafından kullanılan uçaklar TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Emniyet ve Türksat’ı bombaladı. İstanbul’un can damarı köprüler kapatıldı. Hain emellerini gerçekleştirmek isteyen ihanetçiler her yolu denedilerse de başarılı olamadılar. Unuttukları birşey vardı. Bu millet hiçbir zaman zorbalığa ve ihanete sessiz kalamazdı. Tarih boyunca destanlar yazan, kahramanlığı dillere destan olmuş bu millet şehit kanıyla sulanmış toprakları hainlere öyle kolayca teslim etmeyecekti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seslenişi ile sokaklara dökülen binlerce kişi tankların, silahların önüne iman siperleri kurdu. 251 vatandaşımız hainler tarafından şehit edildi. Şehit olanların sayısı artsa da ikinci bir darbe girişimine karşı olanak vermek istemeyen halk direnişini sürdürdü. Bir ay boyunca meydanlarda nöbetler tutuldu.

İman ve şehadet zaferinin 3. yıl dönümünde  meydanlarda cesurca vatanı müdafa eden vatandaşlarımızı ve bu uğurda şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.