Mirasım Kur'an Olsun

• Mirasım Kur'an Olsun
  • Hedef: 100.000,00 ₺
Bağış Ekle

"Sizin en hayırlınız, Kur'ânı öğrenen ve öğretendir." İnsanoğlu doğar, büyür ve sorular sormaya başlar. Her yaşında soruların derinliği de

Mirasım Kur’ân olsun!

"Sizin en hayırlınız, Kur'ânı öğrenen ve öğretendir."

Hadis-i Şerif

İnsanoğlu doğar, büyür ve sorular sormaya başlar. Her yaşında soruların derinliği de gittikçe artar. Ömür denilen yolculuk her yeni gün yeni bir sual ile başlar. Bahşedilen düşünme yetisi rehbersiz kalan insanı içten içe bitirir. Oysaki bize Allah tarafından ömürlük bir rehber armağan edildi. Hayat boyu soracağımız tüm soruların cevapları bu mukaddes kitaba sığdırıldı. Tek bir harfi dahi değişmeden, muhafaza edilerek bugüne kadar geldi. Bizlere düşen de Kur’ân-ı Kerim’i aynı şekilde muhafaza edip yarınlara taşıyacak nesilleri yetiştirmek olacaktır. Bir insan bu mukaddes rehber ile ne kadar erken tanışırsa, hayatında çizeceği yol baştan itibaren doğru yol olur. Bu yüzden Kur’ân-ı Kerim ile evlatlarımızı erken yaşlardan itibaren tanıştırmalıyız. Yarınlarımızın ancak dinini, kitabını bilen, ahlaklı ve vicdanlı nesiller ile aydınlık olacağını biliyor, bu gaye ışığında islam ilmine hakim, Kur’ân-ı Kerim’i kendime pusula edinen nesiller yetiştiriyoruz. Yine bu nesillerin kendilerinden sonra geleceklere rehberlik ederek Kur’ân-ı Kerim’i öğretecek yetkinlikte olmaları için çalışıyoruz. Vakfımız talebeleri için gösterdiğimiz bu hassasiyeti destek verdiğimiz medrese ve

Kur’ân kursları için de gösteriyoruz. Hiranur Vakfı olarak Türkiye genelinde birçok Kur’ân kursu ve medreseye ihtiyaçları konusunda destek oluyoruz. Bu mübarek kurumlarda yetişen imanlı evlatlarımızın ve gençlerimizin ihtiyacını karşılamak için 100.000 adet Kur’ân-ı Kerim dağıtımı vakfımız tarafından yapılacaktır. En güzel hediyem ve mirasım Kur’ân olsun diyorsanız, sizler de kampanyamıza bağışlarınız ile destek olabilirsiniz.

"İşte bu Kur'an muazzam bir kitabdır. Onu biz indirdik. Çok mübarektir. (Fayda ve bereketi çoktur). Artık buna uyun, emirlerine bağlanın ve Allah'tan korkun. Tâ ki merhamet olunasınız." (En'âm, 6/155)

Diğer Bağış Kampanyaları