• bilgi@hiranurvakfi.org.tr
Acil UN'a İhtiyaç Var
03 Temmuz 2018

Acil UN'a İhtiyaç Var

Vakfımız talebeleri, yetimleri, çevre Kur’ân kursları için günlük 2500 ekmek üreten fırınımıza un bağışlarınız ile destek olabilirsiniz.

İncele
Sende Bir Hafız Yetiştir!
10 Ocak 2019

Sende Bir Hafız Yetiştir!

Medreselerimiz kendini İslam’a adamış hocalarımızın liderliğinde yüzlerce yavruyu ilim ve irfan ile yetiştiriyoruz. Çünkü bizim kitabımız “Oku!” emri ile

Vakfımız
12 Temmuz 2018

Vakfımız

12 dönümlük bir arazi üzerine kurulan vakfımız 3600 metrekare zemin alanına, 18000 metrekare kapalı alana sahiptir.

Kadir Gecesi Sohbet Programı
08 Haziran 2018

Kadir Gecesi Sohbet Programı

Ümmetin kurtuluşu Kur’ân-ı Kerim’in müjdelenmeye başladığı Kadir gecesini hep beraber ihya ediyoruz.

Fitre ve Zekatlarınız İlim Talebeleri İle Bereketlensin
07 Mayıs 2018

Fitre ve Zekatlarınız İlim Talebeleri İle Bereketlensin

Hiranur Vakfı, zekat ve fitrelerinizi vekaleten kabul ediyor ve tamamen İslamî şartlara uygun, ilim talebeleri ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Hiranur Vakfın’da ilk teravih namazı kılındı
15 Mayıs 2018

Hiranur Vakfın’da ilk teravih namazı kılındı

Yarın başlayacak Ramazan ayının ilk teravih namazı, Vakfımızın kurucu Yusuf Ziya Gümüşel Hoca efendi tarafından kıldırıldı.