• bilgi@hiranurvakfi.org.tr
Ramazan 2020
28 Nisan 2020

Ramazan 2020

Bu yıl kalabalık iftar ve sahur sofralarında buluşamamanın hüznünü içimizde taşısak da, kalplerde bir olmanın kıymetini daha da iyi anlıyoruz.

Regaip Kandil’i Sohbet Programı
24 Şubat 2020

Regaip Kandil’i Sohbet Programı

Yusuf Ziya Gümüşel Hocaefendimizin katılımlarıyla gerçekleşecek Regaip Kandil’i sohbet programımıza tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.

Mektûbât-ı Rabbânî Sohbetleri
05 Şubat 2018

Mektûbât-ı Rabbânî Sohbetleri

Yusuf Ziya Gümüşel Hoca Efendi tarafından "Hiranur Vakfın'da verilen sohbet, mânâ verilen ayetler, Mektûbât-ı Rabbânî ve Risâle-i Kudsiyye içermektedir.

Mehmetçiklerimiz İçin 313 Adet Kurban

Mehmetçiklerimiz İçin 313 Adet Kurban

Belaların def-i, Afrin sınırındaki askerlerimizin muzafferiyeti, Vatan için Şehit olan Mehmetçiklerimiz için

Vatanımızın Birliği ve Dirliği İçin Dua Vakti

Vatanımızın Birliği ve Dirliği İçin Dua Vakti

Hocalarımız ve talebelerimiz Afrin sınırındaki Mehmetçiklerimiz için açtılar ellerini Allah’a. Rabbim dualarını kabul etsin askerlerimizin yar ve yardımcı

Hiranur Vakfı Mezunlerı 2. Olağan Buluşması

Hiranur Vakfı Mezunlerı 2. Olağan Buluşması

Hiranur vakfımızın üstadı YUSUF ZİYA GÜMÜŞEL hocaefendimizden icazet almış olan talebeler ile yıllık olağan toplantımızı gerçekleştirdik.