• hiranur@hiranur.org.tr
Giyim

Hiranur Vakfı olarak ilim yolunda ilerleyen birçok çocuğun hamîliğini üstleniyor ve yurt içinde eğitim kurumlarımızda öğrenim gören çocukların her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi giyim ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Yurt içinde vakfımız bünyesinde eğitim gören, çoğu yoksul ve ihtiyaç sahibi mağdur olan talebelerimizin kıyafetlerinin dikimini yine bünyemizde bulunan terzihanemizde gerçekleştiriyoruz. Bağışçılarımızın destekleri ile birçok çocuğa giyim yardımı yapıyoruz.

Projelerimize Destek Olmak İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz...

Hiranur Vakfı bünyesinde bulunan öğrencilerimizin desteğe ihtiyacı var. Birçoğu maddi durumu yerinde olmayan talebelerimiz maddi olarak zor durumda. Her şeye rağmen eğitimlerini devam ettirerek ilim yolundan ilerlemek için çaba sarf eden yavrularımızın, desteklerinizle beraber kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin her dertlerine ortak olmak ve onlara elimizden geldiğince yardımcı olmak bizim için çok önemlidir.  Hiranur Vakfı ve siz değerli bağışçılarımız sayesinde birçok çocuğun giyim ihtiyacını gideriyoruz.

Bu konuda giyim yardımlarınızı toplayan vakfımız en iyi şekilde giyim ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir mücadele vermektedir. Sizler de bu projeye ortak olarak ihtiyaç sahibi ve mağdur kardeşlerimizin de giyim ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabilirsiniz. Yapacağınız bağışlar ile binlerce kişiyi sevindirmeniz mümkündür. Siz de Hiranur Vakfı'na bağış yaparak kardeşlerimizin giyim ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Projelerimize Destek Olmak İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz...

Reklam 1
| Talebe Kaydı | Yardım Talebi | Kumbara Talebi