Geleneksel HİZMET-İŞ - HAK-İŞ - İ.E.T.T. Sendikaları İftar Programımızı Gerçekleştirdik

Vakfımız bünyesinde HİZMET-İŞ Sendikası İstanbul 3 No'lu İETT Şube Başkanlığı Geleneksel İftar Programını gerçekleştirdik.

İftar programına HİZMET-İŞ ve HAK-İŞ Sendikalarına mensup İETT çalışanlarına verilen özel iftar programına yoğun katılım oldu.

Oruçların açılmasıyla beraber Hiranur Vakfı Basın Danışmanımız Geylani Karaarslan vakıf faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme konuşması yaptıktan sonra HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Sendika yetkilileri konuşmalar yaptı. Vakfımız tarafından Kelime-i Şehadet yazılı tablolar hediye edildi.